CURSUS HARDLOPEN START 29 AUGUSTUS  2024!

Of je nu 15 of 70 jaar bent, dik of dun, met of zonder sportachtergrond, iedereen kan beginnen met hardlopen! De cursus hardlopen duurt 8 weken en brengt je van 0 naar 30 min hardlopen, zonder moeite en onder goede begeleiding. En zoals gezegd, iedereen kan het
De cursus is de basis van jouw hardloopleven. Ook als je bijvoorbeeld een tijd niet hard gelopen hebt, is dit dé manier om het hardlopen weer snel op niveau te krijgen.
De cursus leert je om met de juiste looptechniek, ademhaling, snelheid, maar vooral de juiste beleving en plezier 30 minuten hard te lopen.

PS. De cursus is gebaseerd op SLOW RUNNING, dus om je beleving, plezier en uithoudingsvermogen te vergroten in de loopsport!  

De trainingen worden 2 x per week gegeven en duren max 1 uur.

 

Warming up      
De training begint met een relaxte warming up, met kleine stukjes joggen, wandelen, joggen, wandelen, gymoefeningen en rekken en stretchen.

Loopscholing
Na de warming up gaan we via loopscholing jou de techniek van het hardlopen aanleren, zodat je ontspannen en efficient leert hardlopen

Kerntraining
De kerntraining volgen we via een schema van 16 trainingen, 2x per week, die je geleidelijk en met veel plezier telkens iets verder brengen. De trainingen bestaan uit intervallen, waarbij je telkens een stukje hardloopt, afgewisseld met wandelpauzes. Naarmate je vordert, des te langer worden de intervallen hardlopen. Na 8 weken kun je met plezier, beleving en zonder veel moeite 30 minuten achtereen hardlopen! Het schema ontvang je na inschrijving in je emailbox. Je kunt dan alvast de opbouw zien. Bovendien geeft het je houvast, wanneer je een keer geen training kunt volgen. Dan kun je het altijd voor jezelf doen.

Cooling down
Iedere training sluiten we af met een easy cooling down, waarbij we afsluiten met rekoefeningen.

STARTDATUM, LOKATIE EN TIJDSTIPPEN

We starten de nieuwe cursus op donderdag 29 augustus 2024 om 20.00  uur. Startlokatie parkeerplaats AV34/Bar End in sportpark Orderbos in Apeldoorn
De andere cursustraining is op maandag, aanvang 20.00 uur. 

Mocht je onverhoopt door een blessure, ziekte of andere omstandigheid afhaken, dan kun je gratis in de volgende cursus  weer starten.

DOE JE MEE?

Kom dan op donderdag 29 augustus of maandag 2 september op de eerste of tweede les. 

Wil je daarna deelnemen, dan kun je via deze link je opgeven. Of klik op de button hieronder