CURSUS HARDLOPEN START MAANDAG 13 MEI 2024!

FIT EN IN SHAPE OP VAKANTIE STRAKS? MELD JE DAN AAN VOOR DE LENTECURSUS HARDLOPEN!

Of je nu 18 of 70 jaar bent, dik of dun, met of zonder sportachtergrond, iedereen kan beginnen met hardlopen! De cursus hardlopen duurt 8 weken en brengt je van 0 naar 30 min hardlopen, zonder moeite en onder goede begeleiding. En zoals gezegd, iedereen kan het
De cursus is de basis van jouw hardloopleven. Ook als je bijvoorbeeld een tijd niet hard gelopen hebt, is dit dé manier om het hardlopen weer snel op niveau te krijgen.
De cursus leert je om met de juiste looptechniek, ademhaling, snelheid, maar vooral de juiste beleving en plezier 30 minuten hard te lopen.

PS. De cursus is gebaseerd op SLOW RUNNING, dus om je beleving, plezier en uithoudingsvermogen te vergroten in de loopsport!  

De trainingen worden 2 x per week gegeven en duren max 1 uur.

Warming up      
De training begint met een relaxte warming up, met kleine stukjes joggen, wandelen, joggen, wandelen, gymoefeningen en rekken en stretchen.

Loopscholing
Na de warming up gaan we via loopscholing jou de techniek van het hardlopen aanleren, zodat je ontspannen en efficient leert hardlopen

Kerntraining
De kerntraining volgen we via een schema van 16 trainingen, 2x per week, die je geleidelijk en met veel plezier telkens iets verder brengen. De trainingen bestaan uit intervallen, waarbij je telkens een stukje hardloopt, afgewisseld met wandelpauzes. Naarmate je vordert, des te langer worden de intervallen hardlopen. Na 8 weken kun je met plezier, beleving en zonder veel moeite 30 minuten achtereen hardlopen! Het schema ontvang je na inschrijving in je emailbox. Je kunt dan alvast de opbouw zien. Bovendien geeft het je houvast, wanneer je een keer geen training kunt volgen. Dan kun je het altijd voor jezelf doen.

Cooling down
Iedere training sluiten we af met een easy cooling down, waarbij we afsluiten met rekoefeningen.

STARTDATUM, LOKATIE EN TIJDSTIPPEN

We starten op maandag 4 maart 2024. aanvang 18.30 uur. Startlokatie algemene parkeerplaats ingang Ordersportpark (zie route
De andere cursustraining is op donderdag, aanvang19.30 uur. Startlokatie algemene  parkeerplaats ingang Ordersportpark  (zie route )

Mocht je onverhoopt door een blessure, ziekte of andere omstandigheid afhaken, dan kun je in de maand erop direct weer starten.
Overige startdata:

donderdag 4 april 2024 , aanvang 18.30 uur, de andere training op maandag 19.30 uur.
maandag 6 mei 2024 , aanvang 18.30 uur, de andere training op donderdag 19.30 uur.

DOE JE MEE?

Kom dan op maandag 4 maart of donderdag 7 maart op de eerste les. DE EERSTE TRAINING IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS!
Wil je daarna deelnemen, dan kun je middels een trainingsmunt per training betalen.
De munten kun je aanschaffen per 5 stuks voor 20 euro. Wil je  goedkoper deelnemen, dan kun je ook 10 munten kopen voor 30 euro of 20 munten voor 50 euro. Deze kun je vooraf bij de trainingen aanschaffen. Zo betaal je nooit voor een training die je niet bent geweest! Bovendien zijn de trainingsmunten overdraagbaar, zodat je ook samen bijvoorbeeld 20 munten kunt kopen of eens een vriend of vriendin meeneemt.

Mocht je niet in staat zijn om in mei te starten of je mist teveel lessen, dan kun je in de eerste week van septemberl weer meedoen met de nieuwe cursus.

OPGEVEN VOOR DE  LES KAN VIA            https://www.loopsporttitus.nl/cursus-hardlopen 

of via onderstaande button